calendar-primary9. august 2022

Det ligger i vores DNA at bygge på samarbejde

 

Hvad er samarbejde? Og hvorfor er det så vigtigt for os, at vi hele tiden taler om det? Alle, der arbejder i Hovedstadens har lang erfaring fra byggebranchen, og mange har prøvet at stå med en byggesag, hvor “aben” skulle placeres. Alle parter kigger den anden vej, og ingen vil tage ansvaret og sige “det er min fejl – den fikser jeg”.

Den slags situationer har vores samarbejdsmodel været med til at eliminere. Selvom vi måler og bruger systematik til hele tiden at forbedre os, er det faktisk ikke så pokkers indviklet. Det handler om det, vi skrev aller øverst på siden: At tage ansvar. At have respekt for alle og ikke mindst at lytte. Men også om at vide, at gårdmanden, viceværten eller Henrik i nummer 38, 2. tv er nøglen til at få dialogen og samarbejdet med beboerne til at fungere. At få hele byggeprocessen til at glide bedrer, og med færre konflikter og mindre bøvl.

Det ligger i vores DNA og vores kultur, og vi har sat det i system. Derfor er det ikke noget tilfælde, at vi fungerer godt. Både i almensektoren, som kan kræve særlige hensyn og alle andre steder vi kommer.

   

close-w
Luk
close-w
Luk