Rundt omkring

Historiens om Hovedstadens

Vi har bygget stærke partnerskaber siden 1982, og vi fortsætter med at udvikle innovative løsninger til gavn for vores kunder.

Historien

Historien om Hovedstadens tager sin begyndelse i 1982 hvor firmaet Hovedstadens Bygningsentreprise a/s etableres i Taastrup. Ambitionen var fra starten at skabe en forretning med fokus på at renovere tage i hovedstadsregionen. Kunderne værdsatte den gode håndværksmæssige kvalitet og firmaet vokser i de kommende år.

I 2002 er Hovedstadens Bygningsentreprise a/s vokset ud af rammerne i Taastrup. Nyt og moderne firmadomicil opføres i Greve og Hovedstadens Bygningsentreprise a/s sætter for alvor fart på at blive hovedstadens førende leverandør af renoveringer.

I 2005 opkøber Hovedstadens Bygningsentreprise a/s Ringsted Bygningsentreprise, som et strategisk køb og får ved opkøbet tilført stærke kompetencer inden for vinduesudskiftning i egenproduktion.

I 2007 ansættes nuværende Administrerende direktør Rasmus Lindhardt, for at fortsætte vækstrejsen i virksomheden.

I 2011 træder de nuværende ejere familiefonden Lottrup & Co. ind i Hovedstadens Bygningsentreprise a/s virksomheden, og har siden spillet en aktiv rolle i virksomhedens forsatte udvikling.

I 2012 fusioneres Ringsted Bygningsentreprise og Hovedstadens Bygningsentreprise a/s under det fælles navn Hovedstadens Bygningsentreprise a/s.

I 2018 køber Hovedstadens Bygningsentreprise a/s 51% af el-installationsvirksomheden Theisbo EL.

Hovedstadens Bygningsentreprise a/s har i dag ca. 200 ansatte, heraf en stor egenproduktion på 160 håndværkere, inden for tømrere, murere og blikkenslagere, der udfører renoveringer i størrelsesorden fra 5 mio. til 150 mio. kroner.

Hvad der i 1982 startede i små lokaler i Taastrup, er i dag vokset til en stor koncern med høje ambitioner for fremtiden.

“2022 byder på 40 års jubilæum for Hovedstadens Bygningsentreprise, og vi er stolte over alle de mange bygninger vi har forskønnet igennem årene”

Rasmus Lindhardt, CEO Hovedstadens Bygningsentreprise a/s
close-w
Luk
close-w
Luk