Rundt omkring

Hovedstadens

Vi har bygget stærke partnerskaber siden 1982, og vi fortsætter med at udvikle innovative løsninger til gavn for vores kunder.

Stærke partnerskaber siden 1982

Hovedstadens Bygningsentreprise a/s tilbyder dig et stærkt partnerskab inden for blandt andet udskiftning af tag og vinduer, energioptimering, miljøsanering, facaderenovering og meget mere. Altid med respekt for det gode håndværk og med en åben tilgang til nye teknologier og metoder.

Hovedstadens bedste arbejdsplads
Det er vores mål at være den mest attraktive arbejdsplads for dygtige håndværkere. Det opnår vi ved udstrakt selvbestemmelse og organisering i selvstændige sjak, hvor hver enkelt medarbejder kender sit ansvar og kender opgaven.

Bedste partner til beboerhåndtering
En tilfreds bygherre og tilfredse beboere er vores bedste ambassadører. Derfor har vi gennem flere år arbejdet målrettet med orientering og involvering af beboerne, så de lige fra dag 1 af byggeprocessen er vores medspillere.

Gennemtænkt og omkostningseffektiv
Byggeprocessen optimerer vi konstant, så materialelevering, afspærringer, byggeri og oprydning foregår smidigt og omkostningseffektivt. Her ligger der et stort potentiale gemt, og vi forklarer gerne, hvordan vi griber det an, på et personligt møde.

FAKTA

På årsbasis udskifter vi gennemsnitligt:
30.000 mtegltage
30.000 mnaturskifertage
15.000 vinduer

Vi gennemfører ca. 50 større renoveringssager i hovedentreprise om året:
Almennyttige boliger
Offentlige bygninger
Andelsboligforeninger
Ejerforeninger

Hovedstadens Bygningsentreprise a/s har 200 ansatte, heraf 160 håndværkere (tømrere, murere og blikkenslagere), som arbejder i selvstændige sjak.

“2022 byder på 40 års jubilæum for Hovedstadens, og vi er stolte over alle de mange bygninger vi har forskønnet igennem årene”

Rasmus Lindhardt, CEO Hovedstadens Bygningsentreprise a/s
close-w
Luk
close-w
Luk