Det hele går lettere med Hovedstadens …

Ukompliceret vej til nye vinduer

Vinduesudskiftning er et spændende puslespil at få til at gå op. Med Hovedstandens som din leverandør, er du sikret en god oplevelse med så få gener som muligt.

Nye vinduer sikrer boligen

Vinduesudskiftning er et spændende puslespil at få til at gå op. Det handler nemlig ikke kun om at vælge de optimale vinduer til en konkurrencedygtig pris, men også om at skifte dem med mindst mulig gene for beboerne. Heldigvis mestrer vi begge dele.

Klar besked gør det hele nemmere

Nye vinduer er et stort indgreb i beboernes dagligdag. Derfor giver vi klar besked om tidsplanen for udskiftning, ligesom vi laver faste aftaler om nøgler mv. Vores folk på pladsen er skolet i beboerkommunikation og gør rent, når de er færdige.

Sikkert vinduesvalg gennem årtier

Hos Hovedstadens Bygningsentreprise a/s har vi årtiers erfaring med at rådgive om valg af vinduer, og vi kan montere dem i alle typer bygninger, nye som gamle. Spørg os, og brug vores ekspertise. Vi ved præcist, hvilken løsning vi kan anbefale.

Godt håndværk og tæt teamwork

Vi har tømrere, der har erfaring med udskiftning og montering af alle de gængse vinduesfabrikater, så du er sikret godt håndværk samt en holdbar, energibesparende og æstetisk smuk vinduesløsning.

53
Energivenlige projekter gennemført i 2021
15000
Lavenergivinduer udskiftet i 2021
4
Projekter hvor vi opsætter solceller i 2021

“Vi kan mærke på byggepladsen at samarbejdsmodellen har gjort os mere opmærksomme på detaljerne i kommunikationen mellem os, beboere og byggeledere.”

Nikolai Noel Jensen, Murerlærling, Hovedstadens Bygningsentreprise a/s
close-w
Luk
close-w
Luk