ET JOB MED MANGE MULIGHEDER

Lad os blive din næste arbejdsplads

Hovedstadens er blevet et attraktivt sted at arbejde. Det er vi, fordi vi lægger stor vægt på din trivsel og din udvikling i et stærkt samarbejde med dine kolleger.
Så meget, at samarbejde er grundstenen i vores filosofi – Vi bygger på samarbejde.

På denne side kan du opleve, hvordan vi gør en forskel, så du kan blive inspireret til at sende en ansøgning til os.

Medarbejderne har ordet

Vi kan sige meget godt om os selv, men dem der bedst kan “sige god” for Hovedstadens, er medarbejderne.
Vi har derfor spurgt en flok af Hovedstadens medarbejderne, hvordan de oplever dét, at arbejde hos Hovedstadens…

quote
Det var en kæmpe optur at komme til Hovedstadens, og blive en del af et sammentømret team, hvor vi sammen skaber imponerende resultater.
Hadi, Sikkerhedsansvarlig & Kvalitetssikring
quote
Jeg kan mærke, at vores store fokus på samarbejde gør en stor forskel for medarbejderne. Processerne er på plads, og det skaber god trivsel og stemning i huset.
Lena, Indkøber
quote
Jeg har efterhånden lavet så mange projekter, at det ikke er dét, der er det vigtigste for mig. Friheden til at tage beslutninger, samarbejdet med mine håndværkere, og lysten til fortsat at levere perfekte resultater, er grunden til jeg elsker at være hos Hovedstadens.
Bo, Projektchef
quote
Jeg startede i køkkenet, men er nu en del af administrationen og marketingteamet. Så når Rasmus, vores direktør, siger at alt er muligt hos Hovedstadens, så er jeg et godt eksempel.
Stephanie, Kontorassistent

Vi mangler altid gode medarbejdere…

Hvis du føler, at vi kunne være et godt match for dig, så giver vi gerne en kop uforpligtende kaffe. Så kan du fornemme, hvem vi er, og hvorfor vi kunne være din nye arbejdsplads.

Hvis det lyder interessant, så brug formularen herunder – så tager vi fat i dig hurtigst muligt.

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Besked

  Bliv en del af et stærkt team

  Du bliver del af en kultur, hvor vi tror på, at den enkeltes bidrag til fællesskabet skaber de bedste løsninger for vores kunder.

  Hos hovedstadens vægter vi samarbejdet højt. Så højt, at vi bruger det i vores motto: “Vi bygger på samarbejde”.

  Vi tager derfor altid en samlende rolle i de opgaver vi indgår i, og vi gør meget for at sikre, at der er en god stemning i alle vores projekter.
  Skulle der komme en konflikt, tager vi en proaktiv og løsningsorienteret rolle for dermed at bringe projektet tilbage på sporet, så vi sammen skaber en succes.

  “Vi vil glæde os til, at du tager fat i os, så sætter jeg kaffe over til en god snak om din fremtid hos Hovedstadens.”

  Rasmus Lindhardt, CEO, Hovedstadens Bygningsentreprise a/s

   

  Få et godt job hos Hovedstadens…

  Som medarbejder hos Hovedstadens får du adgang til et job med en fri og uformel kultur, hvor vi sammen skaber lækre byggerier til glæde for vores kunder.

  Vi tror på, at de bedste medarbejdere er dem, der har frihed til at handle i et stærkt fællesskab, og vi bruger meget energi på at sikre, at du får succes i jobbet. Vi ligger i Greve, men udfører renovationer med egenproduktion i hele Storkøbenhavn.

  close-w
  Luk
  close-w
  Luk