Fokus på smidighed og god service

Andels- og ejerforeninger

Høj kvalitet, god kommunikation og konkurrencedygtige priser. Sådan lyder de tre vigtigste grunde til, at utallige andels- og ejerforeninger gennem mere end 40 år har valgt Hovedstadens til store og små renoveringsprojekter.

Uanset, om vi skal lægge nyt tag, renovere facaden eller skifte døre og vinduer i en enkelt opgang, går vi grundigt og samvittighedsfuldt til opgaven. Og vi forlader naturligvis ikke ejendommen, før alt er afsluttet, og der er ryddet pænt op.

Kunderne siger …

quote
Hovedstadens lever virkelig op til mottoet; at bygge på samarbejde. De håndterer beboerne helt fantastisk, og er meget hands on på at løse de udfordringer der er…
Elsebeth Kjærgaard, Projektleder FA09/Bygherre
quote
Vi fik en fantastisk service da vi skulle have udskiftet vores vinduer. Der var styr på alt fra kommunikation inden, til håndværkerne ankom og oprydning bagefter…
Farhan Manzoor, Beboer, Øresundskollegiet
quote
Hovedstadens lever virkelig op til mottoet; at bygge på samarbejde. De håndterer beboerne helt fantastisk, og er meget hands on på at løse de udfordringer der er…
Elsebeth Kjærgaard, Projektleder FA09/Bygherre

Faglig viden og stor egenproduktion

Vores faglige viden om andels- og ejerboliger er høj og hviler på mange års erfaring. Det har givet os et godt ry i branchen blandt både administratorer og rådgivere. De ved, at vi ved, hvad det handler om.

At vi er i stand til at fremvise en lang og ubrudt kæde af succesfulde byggeprojekter, skyldes tillige vores høje grad af egenproduktion. Vores erfaring, historik og virksomhedskultur er dybt rodfæstet i en stor gruppe fagligt stærke og loyale medarbejdere. Det betyder også, at vi altid kan sætte det hold, der passer bedst til netop jeres projekt.

En grøn tilgang til projekterne

Bæredygtighed og klima

Hos Hovedstadens handler byggeriets ansvar for klima og miljø om konkrete løsninger. Vi går ofte længere, end udbuddet kræver, uden at du kan se det på regningen bagefter. F.eks. kommer strømmen til vores skurvogne fra solceller, og vi er mere end almindeligt grundige i vores kildesortering.

Men det er naturligvis ikke det eneste, vi gør. Klima og miljø er en vigtig del af vores strategi og noget, vi har med i alle overvejelser. Både i det enkelte byggeri og i vores strategi for fremtiden.

Skal vi hjælpe med dit projekt?

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak.

message-bubble-primary

Vidste du …

… at Hovedstadens bygningsentreprise har arbejdet med renovering
af andels- og ejerforeninger siden 1982?

Læs mere

DET HANDLER IKKE KUN OM PRISEN

Derfor er Hovedstadens den rigtige partner

  • Vi leverer topkvalitet i alle projekter
  • Vores priser er konkurrencedygtige
  • Alle medarbejdere mestrer god kommunikation og samarbejde
  • Vi har en dygtig egenproduktion, bl.a. inden for vinduer, døre, tage og facader
  • Vi leverer uden bøvl og uden mangler

Hovedstadens egenproduktion

Rygraden i Hovedstadens egenproduktion udgøres af 190 medarbejdere med en enorm mængde viden og erfaring. Vores egenproduktion ligger inden for tømrer-, murer-, og blikkenslagerarbejde.

Tagrenovering

Vinduesudskiftning

Facaderenovering

Blikkenslager

Specialproduktioner

close-w
Luk
close-w
Luk