Fokus på den gode kvalitet

Kvalitetssikring gør alle til vindere!

Arbejdsmiljø, kvalitetssikring, byggeproces og kundetilfredshed er blot nogle af de udslagsgivende faktorer i et succesfuldt byggeprojekt. Vi har gjort kvalitetssikringen til en af hjørnestenene i Hovedstadens virksomhedskultur.

Opmærksomhed, rettidighed og omhu er nøgleordene

Faste procedurer reducerer fejlene

  • I planlægningsfasen overdrager vi byggeopgaven fra beregner til byggeleder og kvalitetssikringsmedarbejder. Vi gennemgår udførelse, standard og lovkrav, og vi opretter en KS-mappe, både digitalt og i papirform, på sagen.
  • Den KS-ansvarlige kontrollerer arbejdet. Vi bruger fotos som dokumentation, der uploades i Dalux. Derudover foretager vi proceskontrol på byggepladsen, og har løbende dialog med alle involverede, så eventuelle fejl og mangler rettes hurtigt.
  • Løbende anvendes samarbejds- og potentialemålinger til at optimere byggeprocessen
  • Efter slutkontrollen udarbejder vi en drifts- og vedligeholdelsesdokumentation, der bliver overleveret til bygherren.

6 nemme måder at kvalitetssikre på

Når vi kvalitetssikrer vores arbejde anvender vi en række metoder der er gennemprøvede og som vi ved skaber bedre resultater.

Her kan du se kernen i vores kvalitetssikringsarbejde.

hand-clock-primary

Levering til tiden
En aftale er en aftale, og vi gør alt vi kan for at levere til tiden.

projektleder-primary

Èn projektleder
I bliver ikke kastet rundt mellem en masse forskellige kontaktpersoner, men har én point of contact. Det sikrer en flydende kommunikation.

shovel-primary

Vi rydder op efter os
Der er ikke noget værre end håndværkere der ikke rydder op. Sådan er Hovedstadens håndværkere ikke. Vi går først når det ser pænt ud.

murer-primary

Stærke partnerskaber siden 1982
Vi er her osgå i morgen, eller hvis der mod forventning skulle opstå problemer. Hovedstadens værner om vores rygte, så os kan du regne med.

dialog-primary

God dialog gennem hele processen
Vi tror på at den gode dialog er fundamentet for et godt samarbejde. Derfor tager vi tingene up front så de ikke putter sig og vokser til problemer.

worker-primary

De bedste håndværkere
Vi bruger megen energi på, at sikre at de teams vi har på ores projekter arbejder godt sammen. Ikke kun med hinanden men også med omverdenen.

close-w
Luk
close-w
Luk