Det hele går lettere med Hovedstadens …

Få udskiftet dit tag uden det store drama

Udskiftning af taget kan være en stor omgang. Med Hovedstandens som din leverandør, er du sikret en god oplevelse med så få gener som muligt.

Et sikkert valg af tag er vejen frem

Udskiftning af taget kan gemme på mange overraskelser og faldgruber. Hovedstadens Bygningsentreprise a/s har kompetencen til at tackle dem, og vi holder både beboere og bygherre orienteret undervejs, så opgaven bliver løst uden de store sværdslag.

På toppen af byens bygningsmasse

Tagrenovering er håndværk, der skal holde i årtier. Samtidig skal der tages hensyn til æstetik, isolering og mange andre faktorer, før bygningen får en vellykket afrunding i taghøjde. Vi er stolte over at kalde denne opgave for en af vores spidskompetencer.

Alle udformninger, alle materialer

Vi håndterer tagudskiftninger på ejendomme i alle størrelser. Og det er uanset, om det nuværende materiale er tegl, skifer, asbestholdigt eternit, zink, kobber eller andet. Hvad end dit behov er, kan vi trække på værdifuld erfaring fra tidligere opgaver.

Fra beboelse til bevaringsværdige bygninger

I beboelsesejendomme kan vi kombinere tagrenoveringen med udvidelse af boligarealet ved at etablere tagboliger. Ved bevaringsværdige bygninger kan vi sikre en gnidningsfri proces, der tager maksimalt hensyn til de æstetiske og arkitektoniske værdier.

Vi glæder os til at høre om dine ønsker.

53
Energivenlige byggesager i 2021
15000
Lavenergivinduer udskiftet i 2021
4
Byggesager hvor vi opsætter solceller i 2021

“Jeg har oplevet et enormt engagement fra Hovedstadens omkring implementing af samarbejds- og potentialemålinger. Det er blevet en integreret del af hverdagen som deres kunder for store fordele af.”

Stina Trojlsgaard, Partner & Direktør, LivingLean

“Det gør mig tryg i hverdagen at vide, at vi har 100% fokus på at optimere relationen til vores omverden. Det sikrer mere smidige processer for alle, og en bedre byggeproces.”

Rasmus Lindhardt, CEO, Hovedstadens Bygningsentreprise a/s

“Vi kan mærke på byggepladsen at samarbejdsmodellen har gjort os mere opmærksomme på detaljerne i kommunikationen mellem os, beboere og byggeledere.”

Nikolai Noel Jensen, Murerlærling, Hovedstadens Bygningsentreprise a/s

“I starten var det lidt underligt at få en score for ens arbejde, men nu er det en dejlig del af dagligdagen som gør at man ved om man har gjort det godt.”

Peter Skovfoged, Murer, Hovedstadens Bygningsentreprise a/s
close-w
Luk
close-w
Luk