Det hele går lettere med Hovedstadens …

Blik- og kobberarbejde efter mål

Er der behov for blik, kobber eller specielle elementer tager vi hånd om opgaven selv. Med Hovedstandens som din leverandør, er du sikret en god oplevelse med så få gener som muligt.

Blik- og kobberarbejde

Er der behov for blik, kobber og specielle elementer til renoveringsopgaven, tager vi hånd om opgaven selv. Med vores eget blikkenslagerværksted kan vi skræddersy materialerne og stå inde for kvaliteten. Du kan se forskellen i detaljerne.

Blikkenslagernes egen legeplads …

Hos os har medarbejderne udstrakt selvbestemmelse. Derfor er værkstedet indrettet af blikkenslagerne selv. Resultatet er et lyst miljø med god plads, effektiv udsugning og ergonomiske hæve-/sænkeborde. Her er rart at arbejde, og det giver stor effektivitet og et flot slutresultat for dig som kunde.

… med lidt hjælp fra teknologien!

Blikkenslagerværkstedet er udstyret med det nyeste inden for computerstyrede maskiner. Maskinparken tæller bl.a. bukke- og rundmaskiner samt vulst-, profilerings- og rundbuemaskiner. Det giver en god finish og sikrer et godt arbejdsmiljø.

Fra kobberdekorationer til tagrender

Vi fremstiller unikke elementer til bevaringsværdige tage som dekorationer, spir og tårne i kobber og zink. Et vartegn er f.eks. taget på Hovedbanegården, der smykkes af kobberhåndværk fra vores værksted. Vi producerer også andre specialdesignede materialer samt mere gængse elementer som tagrender, nedløb og inddækninger.

53
Energivenlige projekter gennemført i 2021
15000
Lavenergivinduer udskiftet i 2021
4
byggesager hvor vi opsætter solceller i 2021

“I starten var det lidt underligt at få en score for ens arbejde men nu er det en dejlig del af dagligdagen som gør at man ved om man har gjort det godt.”

Peter Skovfoged, Murer, Hovedstadens Bygningsentreprise a/s
close-w
Luk
close-w
Luk