Beboeren i centrum

Renovering af almennyttigt byggeri

At kvaliteten af et renoveringsarbejde skal være 100 procent uangribelig er en selvfølge. De fleste i branchen er sikkert enige, men for os er god byggekvalitet ikke nok. Alle involverede skal også have en god oplevelse af processen.

Vi har stor erfaring fra den almene sektor, og det har gjort os til eksperter i dialog og samarbejde. Vi bygger nemlig ikke kun huse. Vi bygger også bro til rådgivere, bygherrer, beboere, gårdmænd og alle andre vigtige interessenter i et projekt.

En grøn tilgang til projekterne

Bæredygtighed og klima

Hos Hovedstadens handler byggeriets ansvar for klima og miljø om konkrete løsninger. Vi går ofte længere, end udbuddet kræver, uden at du kan se det på regningen bagefter. F.eks. kommer strømmen til vores skurvogne fra solceller, og vi er mere end almindeligt grundige i vores kildesortering.

Men det er naturligvis ikke det eneste, vi gør. Klima og miljø er en vigtig del af vores strategi og noget, vi har med i alle overvejelser. Både i det enkelte byggeri og i vores strategi for fremtiden.

Kontakt os allerede nu

Vi sidder klar til at hjælpe jer godt i gang med renoveringen.

message-bubble-primary

Vidste du…

at Hovedstadens har arbejdet med renovering
af almene boliger siden 1982?
Læs mere

Vi sætter teamet til den almennyttige sektor – og afleverer uden mangler

Det kræver nøje overvejelse for Hovedstadens at vælge den rette byggeleder og de rigtige håndværkere til et projekt i almensektoren. Vi ved præcis, hvad der skal til både fagligt og menneskeligt, og vi kender vores dygtige folk godt.

Høj faglighed går det på tværs af alt, hvad vi laver: Når vi er færdige, skal afleveringen ske uden mangler. Færdig!

Prisen er også vigtig, og vi matcher naturligvis markedet. Men vi har også prøvet at blive valgt, selvom vi ikke var billigst. Når det sker, handler det om den interne evaluering, hvor vi bl.a. flere gange har været markant bedre på aflevering og mangler.

Noget af vores tilgang handler om …

  • Sparring og kontrol inden opstart
  • Grundig kvalitetssikring
  • Rimelighed ved ekstraarbejde
  • Positiv dialog hele vejen
  • Højt informationsniveau

Hovedstadens egenproduktion

Rygraden i Hovedstadens egenproduktion udgøres af 190 medarbejdere med en enorm mængde viden og erfaring. Vores egenproduktion ligger inden for tømrer-, murer-, og blikkenslagerarbejde.

Tagrenovering

Vinduesudskiftning

Facaderenovering

Blikkenslager

Specialproduktioner

Kunderne siger …

quote
Hovedstadens lever virkelig op til mottoet; at bygge på samarbejde. De håndterer beboerne helt fantastisk, og er meget hands on på at løse de udfordringer der er…
Elsebeth Kjærgaard, Projektleder FA09/Bygherre
quote
Vi fik en fantastisk service da vi skulle have udskiftet vores vinduer. Der var styr på alt fra kommunikation inden, til håndværkerne ankom og oprydning bagefter…
Farhan Manzoor, Beboer, Øresundskollegiet
quote
Hovedstadens lever virkelig op til mottoet; at bygge på samarbejde. De håndterer beboerne helt fantastisk, og er meget hands on på at løse de udfordringer der er…
Elsebeth Kjærgaard, Projektleder FA09/Bygherre
close-w
Luk
close-w
Luk