Vi bygger på samarbejde

Hvad er bæredygtigt byggeri?

Hos Hovedstadens vægter vi samarbejde og fællesskab højt. Vi tror nemlig på, at de bedste resultater opnås, når vi i fællesskab hjælper hinanden til succes.

Tag med solceller er fremtidens bygge løsning

Har du overvejet om din ejer- eller boligforening kunne blive selvforsynende med et nyt tag?
Flere og flere skifter til solcelle tag, og investeringen kommer hurtigere hjem end du tror.

Som her på Vinkelgården i København hvor vi, i forbindelse med byfornyelse, har lavet renovering og udskiftning af 2.200 m2 rødt tegltag.
Det smarte er, at ca. 600 m2 udgøres af røde falsteglsten med integrerede solceller. Det svarer til ca. 6.500 stk.
Der er trukket over 180 systemkabler, der forbinder de enkelte mikroinvertere, som opsættes indvendig i tagrummet så servicering og eventuel udskiftning sker nemt og smidigt i tagrummet.
Hele solcelleanlægget er dimensioneret til at kunne yde minimum 6500 kWh pr år og har en 25 års garanti på funktionalitet og holdbarhed.

Vi du høre mere om energirigtige løsninger, så tag fat i os.

Genanvendelse af vinduer

Andelsforeningen AB Storgården var ved opførelsen i 1935 kendt som Danmarks længste boligblok på 280 meter og er i dag kategoriseret som bevaringsværdig.

Vi har udskiftet 850 vindueselementer samt alle sålbænkene på ejendommen fra lift. Sålbænkene var tidligere udført i malet alu, men er efter renoveringen udført i zink i egenproduktion.

Københavns Kommune har fulgt renoveringsprocessen tæt grundet ejendommens status som bevaringsværdig, og det lykkedes også at skabe bæredygtighed i projektet, idet de gamle vinduer blev solgt videre, hvilket gav andelsboligforeningen en mindre sum penge. Samtidig var der stor fokus på isat samme type vinduer som ved opførelsen og i samme farve.

15000
Lavenergi vinduer udskiftet i 2021
800
Kvadratmeter solcelletag lagt i 2021

“Tag fat i vores bæredygtighedskonsulenter, så dit næste byggeri kan have en grøn profil”

Rasmus Lindhardt, CEO, Hovedstadens Bygningsentreprise a/s
close-w
Luk
close-w
Luk