BYG DIN EGEN FREMTID SAMMEN MED OS

Hovedstadens søger praktikanter

Up dit game som praktikant hos Hovedstadens
Vi leder lige nu efter bygningskonstruktør-, bygningskoordinator- eller byggetekniker-praktikanter, der er klar til at tage ansvar og skabe deres eget fremtidige  job.
Hos Hovedstadens er der en fri og afslappet kultur, hvor vi samarbejder om at forme fremtidens byggerier.

Og lige nu leder vi efter DIG!

MARK SKABTE SIT JOB I HOVEDSTADENS

FRA PRAKTIK TIL ET GODT JOB

Jeg startede som praktikant, og er nu ansat som byggeleder hos Hovedstadens. Det viste mig, at det ikke er ligegyldigt hvor man får praktikplads. Min oplevelse er, at mange af de større virksomheder hurtigt fik mine medstuderende puttet i en boks, hvor de løste opgaver inden for eks. beboerhåndtering – men så ikke så meget andet. Sådan var min praktik slet ikke. Jeg fik lov til ALT fra dag ét, og der var hele tiden god sparring og hjælp til mig, når jeg havde brug for det.
Det der er bedst ved Hovedstadens er, at der er en utroligt flad struktur. Vi vinder og taber sammen, og på den måde skaber det et utroligt sammenhold imellem ledelse og medarbejdere. Vi har faglige og sociale arrangementer, der gør at jeg føler det er en familie, selv om vi er 180 medarbejdere.

“Det bedste i min praktik var, at få en masse ansvar og vide at der altid var nogen der “havde min ryg” når jeg var på røven. Det gjorde at jeg udviklede mig helt vildt!”

Men det kræver, at du vil noget med din praktik, og at du engagerer dig – så er der rige muligheder for personlig og faglig udvikling.
Og de muligheder greb jeg, så jeg med en baggrund som tømrer har udviklet mig, til nu at have ansvaret for renoveringen af 196 rækkehuse i Brønshøj.

”Ud over et spændende praktikophold fik jeg efter min uddannelse job samme sted, hvor jeg i dag er byggeleder og styrer større byggeprojekter”

Skal jeg opsummere det hele, vil jeg sige, at jeg i min praktik periode fik rig mulighed for at tage ansvar, udvikle mig og være en del af et stærkt fællesskab. Og derfor vil jeg til enhver tid anbefale andre at komme i praktik hos os i Hovedstadens, fortæller Mark Christensen.

HER ER DE HÅRDEFACTSOM ET PRAKTIKFORLØB HOS HOVEDSTADENS

 

 • Du deltager på konkrete byggesager, både opstart af en byggesag, deltagelse på bygge- og økonomimøder samt aflevering af det færdige projekt.
 • Du tager del i arbejdet med tidsplaner, styring af egenproduktion og underentreprenører.
 • Du stifter bekendtskab med arbejdet i tilbudsafdelingen og KS- og sikkerhedsafdelingen.
 • Du arbejder med moderne it-byggestyringsværktøjer og får praktisk erfaring med beboerhåndtering.
MORTEN STARTEDE SOM PRAKTIKANT OG ER NU EN DEL AF LEDERGRUPPEN 

ALT ER MULIGT HOS HOVEDSTADENS…

Da Morten startede som bygningskonstruktør praktikant hos Hovedstadens i 2011, havde han ikke drømt om, at han en dag skulle blive en del af ledergruppen. Men sådan gik det.

Morten viste med det samme at han ville byggebranchen, og at hans fortid som tømrer skulle udskiftes med en fremtid som leder af større byggerier.
I løbet af de kommende år udviklede han sig mere og mere, så han i dag er Ass. produktionsleder og dermed har ansvaret for at oplære virksomhedens medarbejdere i forskellige byggestyringssytemer.

Mortens bedste råd til dig som kommende praktikant er;
Giv den maks gas. Vis hvem du er – og vis at du vil være en del af vores stærke fællesskab.

Hør Morten fortælle hvorfor du skal være en del af holdet
pointer-arrow
play

HVEM ER Hovedstadens?

 • Vores kultur er præget af, at vi står sammen. Vi har en udpræget flad struktur, og vi er altid klar på at høre gode ideer.
 • Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø og på din trivsel i jobbet.
 • Vi mødes hver fredag til fælles morgenmad, og vi har løbende faglige og sociale arrangementer.

Vores værdier er ’Vi er ansvarlige og bygger på samarbejde og kvalitet’. Vi tænker digitalt i alle arbejdsgange, så vores administrative processer og byggestyringen bliver lettere og mere effektiv.

Alt sammen med det formål at højne både kunde- og medarbejdertilfredshed.

Hvor kommer du til at arbejde?

Selv om vores hovedkontor ligger i Greve, kommer du til at arbejde på hele Sjælland – primært i hovedstadsområdet. Det kunne for eksempel være på vores renovering af Øresundskollegiet på Amager eller Islandshus på Islands Brygge. Vi har også en større renovering i Brønshøj, der hedder Husumgård som du kan være heldig at blive en del.

Vil du være min nye kollega?

Læser du til byggekoordinator, byggetekniker eller bygningskonstruktør og søger en praktikplads, så send din ansøgning til job@hovedstadens.dk.
Du er også meget velkommen til at kontakte vores produktionsleder Martin Klingbeil på
tlf. 30 54 37 12, hvis du har spørgsmål.

Alle de praktiske informationer du skal bruge Som praktikant hos Hovedstadens

Når du er en del af Hovedstadens, bliver du en del af vores store familie. Vi hjælper og støtter hinanden, og det er vigtigt for os, at du trives på arbejdspladsen og har det godt.

Vi holder årligt en række faglige og sociale arrangementer, og vi ser frem til at have dig med ombord. Vi sørger godt for dig mens du er i praktik – så du får en reel oplevelse af hvem vi er som virksomhed.

plan-primary

Du er med på projekterne

Hos Hovedstadens er du med hvor det sker. Ikke noget med ligegyldige opgaver. Du får “jord under neglene” og er med til at styre vores projekter igennem.

devices

PC, telefon m.v. er en selvfølge

Du skal have de bedste redskaber til at få succes, så du får naturligvis PC og telefon stillet til rådighed.

salary

Du må jo ikke få løn, men…

Vi udbetaler en lille erkendlighed efter endt praktik for at vise vores taknemmelighed.

car

Du får en bil at køre i…

Da du skal rundt imellem forskellige byggepladser, så udstyrer vi dig med en bil, så du kan komme til og fra arbejdspladsen.

person

Du får tilknyttet en kontaktperson

Løbende er der opfølgnings møder om hvordan det går. Her vender vi løst og fast, så vi sikrer du får maksimalt udbytte af praktikken.

superhero

Vi skaber morgendagens helte

Vi tror på at du udvikler dig bedst, hvis rammerne er i orden og du får frihed til at tage initiativer.

“Det er super vigtigt for Hovedstadens, altid at tiltrække nye talenter. Vores praktikanter gør, at vi udvikler os som virksomhed – og hele tiden er oppe på beatet.”

Rasmus Lindhardt, CEO Hovedstadens Bygningsentreprise a/s

HAR DU SPØRGSMÅL SÅ KONTAKT OS

Vi ved der sikkert er en masse spørgsmål, og du er velkommen til at spørge om alt – så skal vi nok svare.

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Besked

  close-w
  Luk
  close-w
  Luk