Kvalitetssikring gør os alle til vindere

Arbejdsmiljø, kvalitetssikring, byggeproces og kundetilfredshed. Alle vinder ved en stram, professionel og omfattende kvalitetssikring. Derfor har vi lagt det i system og gjort kvalitetssikring til en fasttømret del af vores virksomhedskultur.

Faste procedurer reducerer fejl

Vi overlader intet til tilfældighederne. I planlægningsfasen bliver byggeopgaven overdraget fra beregner til byggeleder og kvalitetssikringsmedarbejder. Udførelse, standarder og lovkrav bliver gennemgået, og vi opretter en KS-mappe, i papirform og digitalt, på sagen.

Den KS-ansvarlige kontrollerer arbejdet. Vi bruger fotos som dokumentation, foretager proceskontrol på byggepladsen og har desuden en løbende dialog mellem håndværkere, byggeledere og rådgivere, så eventuelle fejl og mangler bliver taget i opløbet.

Efter slutkontrollen udarbejder vi en drifts- og vedligeholdelsesdokumentation, der bliver overleveret til bygherren.

Vi prioriterer det gode arbejdsmiljø

Høj sikkerhed på arbejdspladsen er en vigtig del af vores kvalitet og kultur. Gennem et positivt engagement i sikkerhedsarbejdet tager vores medarbejdere ansvar for sig selv og kollegaerne. Vi stiller naturligvis alle personlige værnemidler til rådighed.

Arbejdsmiljøudvalg og -koordinatorer bruger kommunikation, tilsyn, råd og vejledning for at sikre et godt arbejdsmiljø. Vi støtter kampagnen “Nul Ulykker”, og arbejder aktivt på at reducere antallet af arbejdsulykker og arbejdsbetingede sygdomme.

Vil du vide mere om kvaliteten?

To veluddannede medarbejdere hos Hovedstadens Bygningsentreprise a/s arbejder udelukkende med kvalitetssikringsdokumentation, og vi har udarbejdet en mappe om standardløsninger med beskrivelser og billeddokumentation af alle delopgaver i en byggeproces som et vigtigt værktøj for vores ansatte.

 

Download dokumenter:

Udfyld formularen herunder og vælg hvilket dokument du gerne vil downloade. Du vil efterfølgende modtage en e-mail med linket. Husk at tjekke din spam-folder, hvis e-mailen ikke er kommet inden for nogle minutter.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.