Toftebo

Den almennyttige bebyggelse Toftebo blev opført som etageboliger i 1950érne. Som hovedentreprenør gennemførte vi en komplet passivhusrenovering, så energiforbruget blev minimeret, og bæredygtigheden optimeret.

Renovering
Alle facader, ca. 4000 m², blev efterisoleret med 200 mm. isolering og pudset med indfarvet puds. Der blev etableret nye fundamenter for facaderne, soklen blev også efterisoleret og efterfølgende opmuret med mursten. Ca. 300 vindues- og dørelementer blev skiftet til nye, og elementerne blev trukket frem i facaden svarende til ny isolering og puds. De eksisterende 56 indlæggende altaner blev inddækket med glas og efterfølgende blev der på 1 og 2 etage montere nye altaner. I stueetagen blev der etableret trappe til terræn, hvor der ved hver bolig blev lagt ny terrasse. Kviste i taget blev trukket frem i forhold til den nye facade og inddækket med ny zink. Derudover blev det eksisterende ventilationssystem ombygget i samtlige lejemål.

Beboerinddragelse
Undervejs havde vi samarbejde med Bjerg Arkitektur stor fokus på beboerhåndtering, da boligerne var beboede under den meget omfattende renovering. Derfor var inddragende beboerkommunikation yderst vigtigt for at skabe en smidig og effektiv byggeproces for alle involverede parter.

Fokus på godt samarbejde
For at sikre et godt samarbejde og en optimal byggeproces undervejs i renoveringen gennemførte vi med hjælp fra en ekstern proceskonsulent og mediator løbende samarbejds- og potentialemålinger.

 

Galleri

close-w
Luk
close-w
Luk