Slotsherrens Have

Rødovre Almennyttige Boligselskabs bebyggelse Slotsherres Have består af etagebyggeri og rækkehuse Etagebyggeriet består af tre boligblokke i fire etager med i alt 89 lejligheder.

Renovering

  • Tagisolering og udskiftning af 3.300 m² tegltag
  • Udskiftning af 678 vinduer og døre, heraf 129 altanpartier.
  • Opførelse af nye teglaltaner og opsætning af trapper til nye private haver i stueetagen samt renovering af 15 udgangspartier/opgange

Når en ældre ejendom som denne renoveres, kræver det ekstra fokus på materialevalget. Det har været vigtigt for bygherren, at materialerne er ge- digne og i udseende så tæt på de eksisterende materialer som muligt.

Der stilles høje krav til konstruktioners isolering. I forbindelse med denne renovering har det været muligt at efterisolere taget og sammen med de nye vinduer er ejendommens energibehov derfor reduceret væsentligt.

Her lægges undertag af brædder og pap. Inddækning af kvistene udføres ligeledes med brædder som beklædes med zink. For at opnå det samme udtryk som tidligere indfarves zinken på flunkene i brun.
Vinduerne er træ/alu, det var et krav at vinduerne blev udført med et meget slankt udtryk med tynde sprosser.

Tagstenene er falsteglsten.

Beboerinddragelse
Boligerne var beboede under renoveringen og der har derfor været meget fokus på både planlægningen, så vi er mindst mulig tid i den enkelte bolig og selve tidsplanen.

Galleri

close-w
Luk
close-w
Luk