Lilletoften

Lilletoften blev oprindelig renoveret bare fem år før vi skiftede MgO-pladerne. Men den første renovering pågik, før man kendte til problemet med de fugtsugende MgO-plader. Som følge heraf har vi efterfølgende ud- skiftet ca. 3.400 m2 særdeles fugtsugende MgO-plader til vindplader og ny facadeskifer.

I tagudhængning har vi afmonteret ca. 900 m2 MgO-plader og genmonteret udhængsplader.

Af hensyn til beboerne havde vi vendt byggerækkefølgen om, så vi færdiggjorde gadesiden først og senere havesiden. Beboerhåndteringen indebar både beboermøder og en del direkte dialog med beboerne, hvor der også blev taget hensyn til de svage beboere i komplekset. Der blev undervejs i projektet gjort meget for at genereere beboerne så lidt som muligt, blandt andet blev de fleste nye varer til renoveringen kranet ind, ligesom det meste affald blev kranet ud.

Galleri

close-w
Luk
close-w
Luk