EF Kærhusene

FORBEREDELSE TIL 12 TAGLEJLIGHEDER
Total udskiftning af eksisterende tagbeklædning samt forberedelse for 12 stk. selvstændige tagboliger incl. udførelse ad nødvendige forstærkninger af den eksisterende tagkonstruktion samt etablering af kvistaltaner og ovenlysvinduer. Hovedstadens Bygningsentreprise A/S har forestået tagudskiftning og forberedelse til nye tagboliger (Tømmerfirmaet BMT Byg v. HP Svendsen har forestået den indvendige indretning af lejlighederne).

KONSTRUKTION
Den store udfordring i dette projekt har været forstærkningen af den eksisterende tagkonstruktion således at man på papiret kunne eftervise at tagkonstruktionen var stæk nok til indretning af de 12 selvstændige taglejligheder. Netop arbejdet med forstærkningen medførte en lille intern joke mellem Hovedstadens Bygningsentreprise og Ingeniøren fra Ishøj Madsen og Joken udløste ”det gyldne søm” – i det der blev beregnet at der skulle anvendes ca. 27.000 5” søm for at forstærke de eksisterende spær.

PARTNERING
Arbejdet blev udført som en partnering lignende sag i tæt samarbejde mellem bygherre, rådgiver, indvendig og udvendig entreprenør, hvor selve projekteringen foregik under arbejdets udførelse. Dette sætter store krav til samarbejdetsvilje men giver også en ekstra mulighed for at optimere indretningen af lejlighederne

Galleri

close-w
Luk
close-w
Luk