Geologisk Museum

En renovering af Geologisk Museums forreste bygninger samt to bygninger i Botanisk Have (Havens Butik og Havens Kontor) har fremtidssikret bygningerne mange år frem i tiden. Bygningerne fra 1800-tallet er bevaringsværdige trængte til en kærlig hånd.

En kærlig hånd er dog sjældent nok i sådanne situationer, så vi fik mulighed for at bruge vores håndværkstraditioner i renoveringen af disse smukke gamle københavnske bygninger, så de blev bevaret i forhold til deres oprindelige udseende.

I stedet for at udskifte vinduerne, blev alle vinduer gennemgået grundigt, istandsat og malet, og enkelte fik nye rammer af kernetræ. Grundet den helt naturlige ventilation/utæthed, som findes i mange ældre bygninger, har der ikke været megen råd. En fin og bæredyg- tig måde at bevare de gamle vinduer på mange år fremover.

Taget trængte dog til en udskiftning, så ny skifer er lagt, og på de to bygninger foran Geologisk Museum er der også lavet kobberind- dækninger som ved den oprindelige opførelse i 1893.

Galleri

close-w
Luk
close-w
Luk