AB Søens Gave

TAGUDSKIFTNING MED ETABLERING AF TAGTERRASSER OG EKSTRA M2 TIL EKSISTERENDE TAGBOLIGER
I april 2006 gik vi i gang med et større tagrenoveringsprojekt på ejendommen, der indeholder i alt 84 lejligheder. 12 af de eksisterende tagboliger havde sagt ja til ’knopskydning’ med ekstra kvadratmetre i form af kviste og tagterasser i den gamle tagetage, som blev brugt til pulterrum. Efter nedrivning og bortkørsel af det gamle tag, lagde vi nye tegl på det 1.400 m2 store tag. På ejendommens to fløje udskiftede vi spær for at få den ideelle loftshøjde.

Mod gadesiden blev der etableret nye kviste i de 12 lejligheder, som desuden fik rummelige tagterrasser mod gården. Tagterrasserne er af varierende størrelse: mellem 10-15 m2. Facaden blev renoveret og malet efter en grundig gennemgang og behandling af bærejernene. Endelig fik ejendommen etableret nye pulterrum med Troax Trådvægge i kælderen.

DETALJER
På grund af varierende størrelse er det individuelt, hvor mange ekstra kvadratmetre den enkelte lejlighed har fået – det ligger et sted mellem 30-50 m2. Tagterrasserne er udført i ædle træsorter. Vi har brugt den smukke gyldenbrune IPÉ til terrassegulvet og cedertræ på de lodrette beklædninger. Beboerne kunne vælge mellem to dørløsninger: en traditionel skydedør og en foldedør, hvor hele dørpartiet kan rulles til side.

Galleri

close-w
Luk
close-w
Luk