AB Gunløg

I I denne bebyggelse på Amager har vi renoveret ca. 1000 vindueselementer.

Bygherren valgte at beholde de eksisterende trævinduer i stedet for at skifte til nye, man valgte samtidig at renoveringen skulle være “helt fra bunden” hvillket giver et holdbart resultat i mange år fremover. Malingen blev derfor totalafrenset på træværk samt alle beslag og hængsler, herefter fik alle vinduer fået en snedkergennemgang, dvs alt nedbrudt/dårligt træ blev udskiftet, alle kitfalse blev eftergået og kittet efter behov, alle ødelagte glas blev skiftet. Hængsler er enten udskiftet til nye, eller hvor de eksisterende er bevaret er de rustbeskyttet. Alle elementerne er grundet og malet med linoliemaling. Zinken på flunkerne blev udskiftet på underlag af brædderenne bebyggelse på Amager har vi renoveret ca. 1000 vindueselementer.

Bygherren valgte at beholde de eksisterende trævinduer i stedet for at skifte til nye, man valgte samtidig at renoveringen skulle være “helt fra bunden” hvillket giver et holdbart resultat i mange år fremover.

Malingen blev derfor totalafrenset på træværk samt alle beslag og hængsler, herefter fik alle vinduer fået en snedkergennemgang, dvs alt nedbrudt/dårligt træ blev udskiftet, alle kitfalse blev eftergået og kittet efter behov, alle ødelagte glas blev skiftet. Hængsler er enten udskiftet til nye, eller hvor de eksisterende er bevaret er de rustbeskyttet. Alle elementerne er grundet og malet med linoliemaling. Zinken på flunkerne blev udskiftet på underlag af brædder

Galleri

close-w
Luk
close-w
Luk