Pust nyt liv i de gamle vinduer

Gamle vinduer kan gemme på store kvaliteter. Både hvad angår udseendet, og hvad angår materialet, som kan være træ af høj og slidstærk karat. Ofte giver det god mening at renovere dem, men du bør ikke overlade opgaven til hvem som helst.

En fleksibel og nænsom proces

Første udfordring ved en vinduesrenovering er indgrebet i beboernes dagligdag. Det kan tage længere tid at renovere end ’bare’ at skifte ud, og derfor er god kommunikation med beboerne altafgørende. Den har vi heldigvis sat i system – læs mere om beboerhåndtering.

Store krav til det gode håndværk

Anden udfordring er selve renoveringen. Hvis det skal give mening at bevare de gamle vinduer, skal arbejdet foregår med omhu og respekt. Vores dygtige snedkere har prøvet det før, og de tager personligt ansvar for at udføre opgaven til punkt og prikke.

Et kompliceret regnestykke

Tredje udfordring er økonomien: Kan det betale sig contra en udskiftning? Tag os med på råd, hvad enten du er rådgiver eller repræsenterer en boligforening. Vi beregner det gerne og tager naturligvis faktorer som energibesparelser med i regnestykket.