Velkommen til ny projektleder

VELKOMMEN TIL: Vi er glade for at kunne byde velkommen til Theis Mangor Larsen, der tirsdag den 4. juni er begyndt som projektleder her i Hovedstadens Bygningsentreprise.

Theis kommer fra en stilling som byggeleder hos Øens Murerfirma, hvor han de sidste fem år har været ansvarlig for forskellige typer byggesager indenfor renovering af tag og facader. Blandt andet adskillelige indenfor fredede og bevaringsværdige bygninger, byfornyelse og den almene boligsektor, hvor også beboerhåndtering har været et stort omdrejningspunkt for Theis.

Før tiden hos Øens Murerfirma var Theis hos Jeudan Servicepartner ligeledes som byggeleder og har mange års erfaring indenfor renoveringssager både som udlært tømrer og derefter bygningskonstruktør, hvilket har givet et godt kendskab til at se byggesagen fra flere vinkler.

Især vores værdisæt om at bygge på samarbejde, kvalitet og ansvarlighed ligger Theis’s hjerte nært, og han ser derfor frem til at komme i gang med nye, spændende byggesager i Hovedstadens Bygningsentreprise.