Få skiftet tag uden det store drama

Udskiftning af taget kan gemme på mange overraskelser og faldgruber. Hovedstadens Bygningsentreprise a/s har kompetencen til at tackle dem, og vi holder både beboere og bygherre orienteret undervejs, så opgaven bliver løst uden de store sværdslag.

På toppen af byens bygningsmasse

Tagrenovering er håndværk, der skal holde i årtier. Samtidig skal der tages hensyn til æstetik, isolering og mange andre faktorer, før bygningen får en vellykket afrunding i taghøjde. Vi er stolte over at kalde denne opgave for en af vores spidskompetencer.

Alle udformninger, alle materialer

Vi håndterer tagudskiftninger på ejendomme i alle størrelser. Og det er uanset, om det nuværende materiale er tegl, skifer, asbestholdigt eternit, zink, kobber eller andet. Hvad end dit behov er, kan vi trække på værdifuld erfaring fra tidligere opgaver.

Fra beboelse til bevaringsværdige bygninger

I beboelsesejendomme kan vi kombinere tagrenoveringen med udvidelse af boligarealet ved at etablere tagboliger. Ved bevaringsværdige bygninger kan vi sikre en gnidningsfri proces, der tager maksimalt hensyn til de æstetiske og arkitektoniske værdier.

Vi glæder os til at høre om dine ønsker.