Det klassiske håndværk er en dyd

Vi renoverer rigtig mange ældre ejendomme, hvor det klassiske håndværk bliver holdt i hævd.

I foråret 2019 færdiggjorde vi Villa Copenhagen – den gamle postcentral på hjørnet af Tietgensgade og Bernstoffsgade – som fremadrettet skal indeholde et luksuriøst hotel. Her har vores blikkenslagere fået mulighed for at lave de smukke kobberkviste helt fra bunden. Derudover har vi lagt et meget smukt sortglaseret tegltag, som sætter prikken over i’et på den flotte ejendom.

Vigtigt at holde de klassiske dyder intakt

Vi har gennem tiden renoveret mange ejendomme med mulighed for at inddrage de klassiske dyder og vise vores formåen.

Vi har flere gange været involveret i renoveringen af Statens mange flotte bygninger, blandt andet Geologisk Museum og Observatoriebygningen.

Men det klassiske håndværk kommer ikke kun til glæde ved renoveringsprocesser i den ældre ejendomsmasse. Vores håndværkere er dygtige, så det kommer til udtryk dagligt på de mange renoveringsprojekter, vi tager del i hver eneste dag.

I 2018 lagde vi et flot rødt tegltag på Lejerbos afdeling Spurvegården i Hvidovre – hvilket også hører til blandt vores klassiske håndværk. En af vores murere lagde alle tegl på de 15 blokke i Spurvegården, og de står snorlige. Der er en stor stolthed ved at aflevere et så flot håndværk.

Oftere er der dog en form for finesser og krummelurer på den ældre ejendomsmasse, hvor det for det utrænede øje er mere synligt, at vores håndværkere får lov at udfolde sig indenfor de klassiske dyder.