Lad facaden stjæle billedet igen

Facader og gavle er bygningens ansigt. Det forpligter, når bygningen skal renoveres og igen blive et attraktivt blikfang i gadebilledet. Samtidig har beboerne krav på, at det omfattende og ofte beskidte arbejde sker med respekt for deres dagligdag.

Vil det støje og svine rigtig meget?

Alle facader og gavle skal med tiden genopfriskes. Alt efter karakteren af renoveringen kan det godt støje og svine, men hos Hovedstadens Bygningsentreprise a/s har vi høstet gode erfaringer med, hvordan det kan gennemføres i harmoni med beboere og naboer.

Godt håndværk, fleksible løsninger

Vi reparerer bevaringsværdige vinduer, men kan også udskifte til nye og energirigtige. Derudover udfører vi pudsning og fugning af bygninger, så de bliver i bedre stand og fremstår indbydende. Al renovering sker med respekt for bygningens fremtoning.

Udvendig facadeisolering med fordele

Som autoriseret Isover facadeisolatør kan vi udføre udvendig facadeisolering efter alle regler og forskrifter. Det giver både bygning og indeklima et løft, og vi kan tilføre puds oven på isoleringen for at sikre et harmonisk og ensartet udtryk i facaden.