Facaderenovering der stjæler billedet

Facader og gavle er bygningens ansigt. Det forpligter, når bygningen skal renoveres og igen blive et attraktivt blikfang for boligforeningen eller virksomheden. Hovedstadens Bygningsentreprise a/s har bred erfaring og gode kompetencer til at løfte opgaven.

En uundgåelig og ofte kompleks opgave

De fleste facader og gavle skal med tiden genopfriskes. Facaderenovering kan være en kompleks proces, men hos Hovedstadens Bygningsentreprise a/s har vi gennem årene høstet værdifuld erfaring med, hvordan det kan gennemføres smukt og effektivt.

Godt håndværk, fleksible løsninger

Vi reparerer bevaringsværdige vinduer, men kan også udskifte til nye og energirigtige. Derudover udfører vi pudsning og fugning af bygninger, så de bliver i bedre stand og fremstår indbydende. Al renovering sker med respekt for bygningens fremtoning.

Udvendig facadeisolering med fordele

Som autoriseret facadeisolatør kan vi udføre udvendig facadeisolering efter alle regler og forskrifter. Det giver både bygning og indeklima et løft, og vi kan f.eks. tilføre puds oven på isoleringen for at sikre et harmonisk og ensartet udtryk i facaden.