Blik- og kobberarbejde fra eget værksted

Når det gælder blik- og kobberarbejde, tager vi bogstavelig talt hånd om opgaverne selv. Med vores eget blikkenslagerværksted kan vi hurtigt og effektivt producere egne materialer. Vi kan skræddersy materialerne og står inde for kvaliteten.

Fra kobberdekorationer til tagrender

Vi fremstiller unikke elementer til bevaringsværdige tage som dekorationer, spir og tårne i kobber og zink. Et vartegn er f.eks. taget på Hovedbanegården, der smykkes af kobberhåndværk fra vores værksted. Vi producerer også andre specialdesignede materialer samt mere gængse elementer som tagrender, nedløb og inddækninger.

Blikkenslagernes egen legeplads …

Værkstedet er indrettet af blikkenslagerne selv. Resultatet er et lyst og luftigt miljø med god plads, effektiv udsugning og ergonomiske hæve-/sænkeborde. Her er rart at arbejde, og det giver både en høj effektivitet og et flot slutresultat for dig som kunde.

… med lidt hjælp fra teknologien!

Blikkenslagerværkstedet er udstyret med det nyeste inden for computerstyrede maskiner. Maskinparken tæller bl.a. bukke- og rundmaskiner samt vulst-, profilerings- og rundbuemaskiner. Det giver en god finish, letter arbejdsbyrden og sikrer et godt arbejdsmiljø.